MUSICALSTAGE VOOR SPECIALS
MORTSEL 2019

SPECIALS
(vanaf 10 jaar)

Tijdens de stage van de Musical voor Specials gaan we aan de slag met expressie, muziekbeleving en dans/beweging.

Er wordt op maat van de deelnemers gewerkt en daardoor kan iedereen zich artistiek ontplooien op zijn/haar tempo. Door middel van improvisatie-oefeningen werken we toe naar een toonmoment.

De fantasie van de deelnemer staat centraal! Er bestaat geen juist of fout en zo geven wij de deelnemer de vrijheid en kans om zijn/haar creativiteit in te zetten zonder dat er enige ervaring vereist is.

NIEUWE DATA 2019 !

In de zomer van 2018 organiseerden we 2 succesvolle stages. Het enthousiasme van zowel de begeleiders als de deelnemers was groot. Daarom willen we met volle goesting in 2019 vier stageperiodes aankondigen:

– maandag 8 april tot donderdag 11 april in Mortsel
– maandag 15 april tot donderdag 18 april in Tervuren
– dinsdag 2 juli tot vrijdag 5 juli in Mortsel
– dinsdag 6 augustus tot vrijdag 9 augustus in Mortsel
– dinsdag 13 augustus tot vrijdag 16 augustus in Mortsel

EXTRA LOCATIE IN 2019 !

Tijdens de 2de week van de paasvakantie 2019 zullen we vanaf nu ook een stage voor specials in Tervuren organiseren.
We werken hiervoor samen met CC Warandepoort.

VOOR WIE

Deze stage is een recent initiatief waarvoor Sara Gracia Santacreu en Muzix de handen in elkaar slaan.
Via deze unieke stages willen we telkens aan 8  tot 10 mensen met een licht verstandelijke beperking (10+) de kans geven om zich creatief te ontplooien. We hebben letterlijk en figuurlijk tijd en ruimte om hen professioneel en met de beste zorg te omringen. Omdat we slechts 8 tot 10 deelnemers aanvaarden voor deze stage, zorgen we voor een persoonlijke aanpak van elke deelnemer.

DOOR WIE

Sara Gracia Santacreu zal de specials begeleiden. Dat onze deelnemers een ‘5 sterren’ – behandeling zullen krijgen, daar kunnen jullie van op aan! Sara heeft haar zus Femke (toffe meid met licht verstandelijke beperking) altijd als haar grootste ster behandeld. Als je hen samen ziet, dan zie je dat ze beiden ‘stralen’. Sara heeft daarnaast ook al heel wat ervaring in de theaterwereld. Ze schitterde in musicals als The Sound of Music en Evita. Ook als stemactrice is ze continu aan het werk voor het inspreken van stemmen voor bijvoorbeeld series van Ketnet, VtmKzoom, Netflix, Disney Channel … Tijdens het schooljaar toert Sara rond met educatieve voorstellingen in o.a. Vlaamse scholen. Toch heeft ze nog tijd gevonden om zichzelf bij te scholen als professionele regisseur, ze studeert hiervoor momenteel aan de toneelacademie in Maastricht. Sara weet dus echt wel van aanpakken! Misschien ken je haar trouwens van op het televisiescherm bij series als Gogogo en Nachtwacht? Kortom Sara zal er als musicalster helemaal staan voor onze specials, onze sterren van dienst. Zo blijft MUZIX samen met Sara zorgen voor stages ‘voor en door sterren’.

WANNEER

PASEN1: maandag 8 april tot donderdag 11 april
PASEN 2: maandag 15 tot donderdag 18 april
ZOMER 1: dinsdag 2 juli tot vrijdag 5 juli
ZOMER 2: dinsdag 6 augustus tot vrijdag 9 augustus
ZOMER 3: dinsdag 13 augustus tot vrijdag 16 augustus

PRIJS

195 euro

Wij voorzien attesten voor tussenkomst ziekenkas + fiscaal attest.
Hiermee kan u een groot deel van het inschrijvingsgeld recupereren.

INSCHRIJVEN

Stuur een mailtje naar sara@muzix.be! Je krijgt zeker antwoord!

DAGPLANNING

We geven elke dag les van 9u tot 16u.
De laatste stagedag schitteren onze sterren tijdens hun toonmoment!

WAAR

MORTSEL
Lokalen De Nieuwe Muziekschool
Jacob Van Arteveldestraat 23
Morstel

TERVUREN
CC Warandepoort
Markt 7
Tervuren

BEREIKBAARHEID

MORTSEL
De lokalen van De Nieuwe Muziekschool liggen op de campus waar zich ook de lagere school van De Tandem en het CLB bevindt. De beste manier om de lokalen op een rustige manier te bereiken, is te parkeren in de Jacob Van Arteveldestraat of aan het graspleintje dat er vlakbij ligt. Hier is steeds voldoende parkeergelegenheid! (opgelet: schijf leggen is verplicht) Men kan dan rustig tot aan het juiste lokaal wandelen.
De Nieuwe Muziekschool is ook makkelijk per tram te bereiken, LIJN 15 halte Kerkstraat. Het treinstation Mortsel Oude God is eveneens op wandelafstand.

TERVUREN
Wij zijn ontzettend trots op het feit dat we ook een stage kunnen organiseren in CC Warandepoort. We beschikken hier over een prachtig complex met theaterzaal en meerdere, ruime repetitieruimtes. Parkeren kan aan het Marktplein op de betalende, gewone parkeerplaatsen of in de ondergrondse parking. Er zijn ook enkele gratis parkings op wandelafstand (parking Panquin, parking Tervuren Station, Parking Diependal). Met het openbaar vervoer zijn er zeker ook mogelijkheden. Wij verwijzen jullie door naar de website van het CC voor meer informatie hieromtrent.
https://www.dewarandepoort.be/beschikbaarheid-en-parking

 

MUZIX wil natuurlijk ook mee zijn met de GDPR-wetgeving.
Wil je weten hoe wij met vertrouwelijke gegevens omgaan? Lees dan onze privacyverklaring hier.