MUSICALSTAGE VOOR SPECIALS
MORTSEL 2018 – Zomervakantie

SPECIALS
(vanaf 10 jaar)

‘Er was eens’ een leuke stage voor onze specials!
Gedurende 4 dagen duiken de deelnemers de sprookjeswereld in.
Via bewegen op muziek, via leuke expressie-opdrachten, via toffe knutselopdrachten … krijgt het sprookje meer en meer vorm. De specials zijn uiteraard de hoofdpersonages van dienst! En ja hoor, vrijdag zullen ze trots laten zien dat ‘ze nog lang en heeeeel gelukkig leefden’!

VOOR WIE

Deze stage is een nieuw initiatief waarvoor Sara Gracia Santacreu en Muzix de handen in elkaar slaan.
Via deze unieke stage willen we aan 8 mensen met een licht verstandelijke beperking (10+) de kans geven om zich creatief te ontplooien. We hebben letterlijk en figuurlijk tijd en ruimte om hen professioneel en met de beste zorg te omringen. Omdat we slechts 8 deelnemers aanvaarden voor deze stage, zorgen we voor een persoonlijke aanpak van elke deelnemer.

DOOR WIE

Sara Gracia Santacreu zal de specials begeleiden. Dat onze deelnemers een ‘5 sterren’ – behandeling zullen krijgen, daar kunnen jullie van op aan! Sara heeft haar zus Femke (toffe meid met licht verstandelijke beperking) altijd als haar grootste ster behandeld. Als je hen samen ziet, dan zie je dat ze beiden ‘stralen’. Sara heeft daarnaast ook al heel wat ervaring in de theaterwereld. Ze schitterde in musicals als The Sound of Music en Evita. Ook als stemactrice is ze continu aan het werk voor het inspreken van stemmen voor bijvoorbeeld series van Ketnet, VtmKzoom, Netflix, Disney Channel … Tijdens het schooljaar toert Sara rond met educatieve voorstellingen in o.a. Vlaamse scholen. Toch heeft ze nog tijd gevonden om zichzelf bij te scholen als professionele regisseur, ze studeert hiervoor momenteel aan de toneelacademie in Maastricht. Sara weet dus echt wel van aanpakken! Misschien ken je haar trouwens van op het televisiescherm bij series als Gogogo en Nachtwacht? Kortom Sara zal er als musicalster helemaal staan voor onze specials, onze sterren van dienst. Zo blijft MUZIX samen met Sara zorgen voor stages ‘voor en door sterren’.

WANNEER

Van dinsdag 10 juli tot vrijdag 13 juli 2018

NIEUW:
Wegens groot succes zullen we ook een stage organiseren in augustus.

Van dinsdag 7 tot vrijdag 10 augustus 2018

PRIJS

195 euro

Wij voorzien attesten voor tussenkomst ziekenkas + fiscaal attest.
Hiermee kan u een groot deel van het inschrijvingsgeld recupereren.

INSCHRIJVEN

Stuur een mailtje naar sara@muzix.be! Je krijgt zeker antwoord!

DAGPLANNING

We geven elke dag les van 9u tot 16u.
Op vrijdag schitteren onze sterren tijdens hun toonmoment!

WAAR

Lokalen De Nieuwe Muziekschool
Jacob Van Arteveldestraat 23
Morstel

BEREIKBAARHEID

De lokalen van De Nieuwe Muziekschool liggen op de campus waar zich ook de lagere school van De Tandem en het CLB bevindt. De beste manier om de lokalen op een rustige manier te bereiken, is te parkeren in de Jacob Van Arteveldestraat of aan het graspleintje dat er vlakbij ligt. Hier is steeds voldoende parkeergelegenheid! (opgelet: schijf leggen is verplicht) Men kan dan rustig tot aan het juiste lokaal wandelen.
De Nieuwe Muziekschool is ook makkelijk per tram te bereiken, LIJN 15 halte Kerkstraat. Het treinstation Mortsel Oude God is eveneens op wandelafstand.