“Kom je mee schitteren tijdens onze stage voor specials?”

Musicalstage Voor specials

Voor podiumbeesten met een licht verstandelijke beperking

Groot nieuws!
Vanaf dit seizoen gaan we voor onze specials samenwerken met Kazou, met welbepaald hun JOMBA-afdeling.
JOMBA staat voor: vakanties voor JOngeren Met Bijzonder Aandacht.
Muzix organiseert samen met Kazou een spetterend zomerkamp!
Tijdens dit kamp komt musical voldoende aan bod, naast andere toffe activiteiten.
Muzix werkt voor de musicalworkshops met haar vaste begeleiders Liesbeth & Laura.
Daarnaast is het kamp in goede handen van alle enthousiaste Jomba-monitoren.
Het kamp gaat door in Antwerpen, het toonmoment gaat zelfs door in het Fakkeltheater! Wauw!

Ben je benieuwd naar dit musicalkamp? Je vindt alle info via Kazou en kan via hen inschrijven, klik gerust eventjes door op de BOEK NU-knop.

Hallo! Mijn naam is Laura.
Ik ben opvoedster van personen met een verstandelijke beperking.
Ik werk reeds 8 jaar in Borgerstein en 6 jaar geleden heb ik de kans gekregen om mijn huidige leefgroep mee te mogen opstarten! ‘Onze gasten’ hebben een licht tot matige beperking. Ook zij zijn enorm hard bezig met film en muziek. Dat brengt me meteen naar de motivatie om, samen met Mieke en Liesbeth, de musicalstage voor specials op poten te zetten : Een nieuwe uitdaging en nieuwe ervaringen met een gekende doelgroep!
Ik ben benieuwd naar hoe ik jou kan ondersteunen bij jouw muzikale en artistieke ontplooiing. Ik zal je begeleiden doorheen de hele stage en, samen met Liesbeth, zal ik jouw aanspreekpunt zijn wanneer je vragen hebt. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!
Hallo, ik ben Liesbeth! Als kind raakte ik in de ban van muziek. Viool spelen en zingen waren mijn favoriete bezigheden. Maar oh, wat vond ik het ook leuk om kleine toneeltjes op te zetten. Mama en papa op een rijtje en ik op mijn ingebeelde podium met zelfgemaakte decors. Het is na jaren nog altijd mijn grote passie, ik heb er ook mijn beroep van kunnen maken! Heerlijk! Ik krijg nu de kans om deze passie ook door te geven aan jullie, daar kijk ik erg naar uit! Samen iets moois maken, samen een voorstelling maken, samen op zoek naar de creativiteit met mezelf als regisseur. Mijn affiniteit voor de specials is groot. Mijn persoonlijke leven is altijd gevuld geweest met de aanwezigheid van hen. Ik wil hen de kans geven het podium te ontdekken, in groep een muzikale en theatrale reis te maken. Muzix geeft me nu de kans deze droom waar te maken. Ik werkte in het verleden al als regisseur bij Muzix en met Mieke aan het roer en Laura aan mijn zijde sta ik klaar om dit onvergetelijke avontuur aan te gaan.

MUZIX
Oude Steenweg 136
2530 Boechout
0486 72 07 43
info@muzix.be 

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook