Ook volwassenen verdienen een plekje op ons podium!

Wat houden de musicallessen in?

Één keer per jaar organiseren we een reeks van 10 musicallessen voor volwassenen, fun verzekerd!

Dit is een lessenreeks met alles erop en eraan. We geven les in drama, zang en lichaamsexpressie/dans. Iedere deelnemer krijgt een unieke rol in ons script.

Per lessenreeks staat er 1 musical centraal. We duiken in de wereld van deze musical en maken er onze eigen, bijzondere versie van. Kom je mee op ons podium staan?

Voor wie?

Droom je stiekem van een rol in een musical? Wil je je eens goed laten gaan en je grenzen verleggen? Is het eindelijk tijd om je talenten verder te ontplooien? Dan moet je het niet meer uitstellen!

Ben je 18+? Dan ben je meer dan welkom op onze lessenreeks!

Door wie?

Tijdens onze lessenreeks krijg je les van professionele musicalcoaches.

Mieke is jullie vaste zangcoach. Kirsten Cools daagt jullie uit met toffe choreo’s en neemt de touwtjes in handen als vaste regisseur.

 

Waar & Wanneer?

We starten jaarlijks in de loop van september! De eerste 9 lessen zijn op maandagavond in Edegem, telkens van 19u30 tot 22u.

De 10e les is onze show voor jouw publiek in een theater in de buurt! Deze show vindt plaats in een weekend eind november/begin december.

 

Onze musical van 2020!

Mary Poppins

Mary Poppins komt binnenkort afgezakt naar Edegem, wanneer ze met haar paraplu zal neerdalen … dat hangt af van de winden van COVID 19. In september hebben we haar nog even moeten terugsturen. Misschien overwinnen we het virus wel ‘met een klein schepje suiker’? Misschien moeten we allemaal sowieso onze schoorstenen al eens laten uitkuisen?

Wij staan alleszins te popelen om jullie mee te nemen in onze eigen versie van deze geweldige musical! De reeks van 2020 staat momenteel dus ‘on hold’. Blijf je graag op de hoogte?

Elk jaar een ander top verhaal! Elke les zowel tekst als dans als zang! Kortom… de lessen muzix voor volwassenen zijn heel afwisselend en super leuk! De liedjes blijven een hele week door mijn hoofd spoken zodat ik niet kan wachten tot het weer maandag is! 
– een trouwe deelnemer

Wil jij als eerste nieuws over onze musicallessen voor 18+ ontvangen?

Muzix stuurt af en toe een nieuwsbrief vol leuke muzixnieuwtjes voor en door musicalsterren. Als je je mailadres hier doorgeeft, dan houden wij je graag op de hoogte!

Dank je wel voor je inschrijving! Je hoort al het leukste nieuws als eerste!