Mogen we een heeeeeeeel leuk verhaal komen vertellen?

Toedeliebo!

Muzix ontwikkelde een interactieve vertelling rond het prentenboek ‘Bo is nooit bang’. We beginnen met het Bo-lied, de kinderen zingen en dansen lekker mee. En dan wordt het spannend … Maar Bo is nooit bang! Of toch een heeeeeeeeel piepklein beetje? De kinderen worden letterlijk en figuurlijk ‘geprikkeld’ door onze vertelling! 

Gaat een roetsjbaan echt snel? Wat is er toch aan de hand met die put die heel de tijd antwoordt? Welke geluiden horen we in het enge bos? Dit en zoveel meer ontdekken de kinderen zelf tijdens onze interactieve vertelling. Binnenkort in jouw kleuterklas of bij jou in de bib?

Wie is Bo?

Bo is een prentenboekenreeks voor jonge kinderen over een aandoenlijk varkentje. Uiterlijk misschien stoer, innerlijk van koekenbrood en allesbehalve een bink. Levenslustig en een tikkeltje ondeugend huppelt hij door elk boek.

De reeks is een creatie van auteur Geert De Kockere en illustratrice Tineke Van Hemeldonck.

Praktisch

De vertelling is ideaal voor de 3e kleuterklas en het 1e leerjaar, 2e kleuterklas en 2e leerjaar kan ook!

Per vertelling het liefst 1 of 2 klassen als toeschouwers, maximum 3.

Een open ruimte, waar de kinderen op de grond kunnen zitten is ideaal (eventueel met kussens of tapijt). Wij hebben minstens 1 stopcontact nodig voor onze installatie.

Prijzen

Per halve dag:

  • 1 of 2 vertellingen €400*
  • 3 vertellingen €550*

Per hele dag:

  • 4 vertellingen €700*
  • 5 vertellingen €800* 
*incl. 6% btw en auteursrechten + excl. vervoerskosten

 

We hebben genoten van jullie voorstelling over Bo! ‘Toedeliebo’ is onze nieuwe lijfspreuk en werkt voor zo wat alles: om moeilijke oefeningen te maken, als medicijn om kleine pijntjes te laten verdwijnen, om een ruzie bij te leggen… kortom een toverwoord! Ook het liedje is een hit in onze klas. Dankjewel en tot ziens!
– Leerlingen van het eerste leerjaar van Eikenlaar & Juf Lynn en juf Annick